vekagelan
elenfrdeitrues

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ιστοσελίδα της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. (www.ydrama.comwww.europlast2.com) λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.

H ιστοσελίδα της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε., προσφέρει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους οι επισκέπτες /τριες /χρήστες/τριες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του, μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως. Η χρήση συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. (www.ydrama.comwww.europlast2.com) υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ, 97/66/ΕΚ και του Γενικού Κανονισμού Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε..

Η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. δεν συγκεντρώνει στοιχεία προσωπικών δεδομένων οπότε και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο.

Η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. ΔΕ συλλέγει προσωπικά δεδομένα:
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, διότι:

  • Δεν επιτρέπετε η εγγραφή χρηστών σε αυτή
  • Δεν υπάρχει φόρμα επικοινωνίας και ΔΕΝ πρόκειται να ζητηθεί κανένα προσωπικό στοιχείο (ονοματεπώνυμο, το e-mail σας, το τηλέφωνό σας, η διεύθυνσή σας κλπ)
  • Δεν υπάρχει διαδικτυακή πώληση, οπότε δεν ζητούμε τα προσωπικά σας στοιχεία
  • Δεν αποθηκεύεται κανένα προσωπικό σας στοιχείο σε βάση δεδομένων

Σύνδεσμοι
Η ιστοσελίδα της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. δεν αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

  - Cookies
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όταν μια ιστοσελίδα έχει έδρα στην Ε.Ε ή απευθύνεται στους κατοίκους της, πρέπει να δηλώνει στους χρήστες, ότι χρησιμοποιεί cookies. Επίσης πρέπει να δικαιολογεί το σκοπό της χρήσης τους και να ζητά την άδεια του χρήστη για την δημιουργία των cookies στο σύστημα του.

Χρήση Cookies
Το cookies είναι συνήθως ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που στέλνονται στον υπολογιστή σας από έναν δικτυακό τόπο και αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε, ενώ περιηγείστε σε έναν δικτυακό τόπο. Όταν επισκεφτείτε ξανά τον ίδιο δικτυακό τόπο, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο cookie μπορούν να ανακτηθούν από τον δικτυακό τόπο για να τον ενημερώσουν για την προηγούμενη δραστηριότητά σας. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις τεχνολογίες και τον τρόπο που λειτουργούν, βρείτε παραδείγματα στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org.

Κατά καιρούς, ένα αρχείο cookie ενδέχεται να τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα αυτού του δικτυακού τόπου ή/και των υπηρεσιών μας προς εσάς. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να δέχονται τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για να αρνηθείτε όλα τα cookies ή για να ειδοποιείστε όποτε στέλνεται κάποιο cookie. Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες “σελίδες” μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά .

Η διάρκεια αποθήκευσης πληροφοριών εξαρτάται από τον τύπο του cookie που χρησιμοποιείται. Τα cookies συνόδου λειτουργίας λήγουν όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ τα μόνιμα cookies έχουν συνήθως ημερομηνίες λήξης που κυμαίνονται μεταξύ δύο μηνών και μερικών ετών. Τα μόνιμα cookies μπορούν να διαγραφούν από τον ίδιο το χρήστη.

Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. χρησιμοποιεί τα απολύτως απαραίτητα.
Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, που επιτρέπουν στον επισκέπτη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του επισκέπτη. Χωρίς αυτά τα cookies, η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού της. Τέτοια Cookies είναι:

  • Cookies που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης.
  • Cookies με πολυμεσικό περιεχομένο, όπως flash player «cookies», κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα «cookies» που εγκαθίστανται με την προβολή ενός βίντεο στην ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ο χρήστης
  • Cookies της Google για την προβολή χαρτών
  • Cookies του Youtube για την προβολή βίντεο από το youtube.com

Tα cookies δε χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου του προσωπικού του υπολογιστή.
Επίσης χρησιμοποιούμε Cookies κοινωνικής δικτύωσης, επειδή θέλουμε να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. με τους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν πιο εύκολα και χωρίς προβλήματα.

Πώς μπορώ να δω ή να διαγράψω τα cookies
Προκειμένου να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία και τα cookies, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.
Πληροφορίες σχετικά με τα cookies και το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet:

Mozilla Firefox - Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τα cookies
http://support.mozilla.org/el/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome Διαχείριση - cookies και δεδομένων ιστότοπου
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el

Microsoft support: Delete and manage cookies
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση και βελτιστοποίηση της προβολής που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο website της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε, ακόμη, να εξαιρεθείτε από τη χρήση cookies από προμηθευτές τρίτου μέρους με μια επίσκεψη στη σελίδα εξαίρεσης της Πρωτοβουλίας διαφημιστικού δικτύου.

Cookies

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όταν μια ιστοσελίδα έχει έδρα στην Ε.Ε ή απευθύνεται στους κατοίκους της, πρέπει να δηλώνει στους χρήστες, ότι χρησιμοποιεί cookies. Επίσης πρέπει να δικαιολογεί το σκοπό της χρήσης τους και να ζητά την άδεια του χρήστη για την δημιουργία των cookies στο σύστημα του.

Χρήση Cookies
Το cookies είναι συνήθως ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που στέλνονται στον υπολογιστή σας από έναν δικτυακό τόπο και αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε, ενώ περιηγείστε σε έναν δικτυακό τόπο. Όταν επισκεφτείτε ξανά τον ίδιο δικτυακό τόπο, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο cookie μπορούν να ανακτηθούν από τον δικτυακό τόπο για να τον ενημερώσουν για την προηγούμενη δραστηριότητά σας. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις τεχνολογίες και τον τρόπο που λειτουργούν, βρείτε παραδείγματα στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org.

Κατά καιρούς, ένα αρχείο cookie ενδέχεται να τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα αυτού του δικτυακού τόπου ή/και των υπηρεσιών μας προς εσάς. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να δέχονται τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για να αρνηθείτε όλα τα cookies ή για να ειδοποιείστε όποτε στέλνεται κάποιο cookie. Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες “σελίδες” μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά .

Η διάρκεια αποθήκευσης πληροφοριών εξαρτάται από τον τύπο του cookie που χρησιμοποιείται. Τα cookies συνόδου λειτουργίας λήγουν όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ τα μόνιμα cookies έχουν συνήθως ημερομηνίες λήξης που κυμαίνονται μεταξύ δύο μηνών και μερικών ετών. Τα μόνιμα cookies μπορούν να διαγραφούν από τον ίδιο το χρήστη.

Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. χρησιμοποιεί τα απολύτως απαραίτητα.
Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, που επιτρέπουν στον επισκέπτη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του επισκέπτη. Χωρίς αυτά τα cookies, η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού της. Τέτοια Cookies είναι:

  • Cookies που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης.
  • Cookies με πολυμεσικό περιεχομένο, όπως flash player «cookies», κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα «cookies» που εγκαθίστανται με την προβολή ενός βίντεο στην ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ο χρήστης
  • Cookies της Google για την προβολή χαρτών
  • Cookies του Youtube για την προβολή βίντεο από το youtube.com

Tα cookies δε χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου του προσωπικού του υπολογιστή.
Επίσης χρησιμοποιούμε Cookies κοινωνικής δικτύωσης, επειδή θέλουμε να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. με τους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν πιο εύκολα και χωρίς προβλήματα.

Πώς μπορώ να δω ή να διαγράψω τα cookies
Προκειμένου να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία και τα cookies, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.
Πληροφορίες σχετικά με τα cookies και το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet:

Mozilla Firefox - Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τα cookies
http://support.mozilla.org/el/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome Διαχείριση - cookies και δεδομένων ιστότοπου
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el

Microsoft support: Delete and manage cookies
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση και βελτιστοποίηση της προβολής που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο website της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε, ακόμη, να εξαιρεθείτε από τη χρήση cookies από προμηθευτές τρίτου μέρους με μια επίσκεψη στη σελίδα εξαίρεσης της Πρωτοβουλίας διαφημιστικού δικτύου.