Η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. είναι μία από τις πλέον σύγχρονες εταιρείες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων στην Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος όγκος των προϊόντων μας κατασκευάζονται από το μη πλαστικοποιημένο πολυβινυλοχλωρίδιο (uPVC), το οποίο προσφέρει τεράστιες δυνατότητες λειτουργικότητας, ασφάλειας και προστασίας για οποιαδήποτε κατασκευή. Σε μικρότερη κλίμακα κατασκευάζουμε και προϊόντα από αλουμίνιο.

Το εργοστάσιο παραγωγής, τα γραφεία και η έκθεση βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας σε εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 15.000 m2. Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα παραγωγής ρομποτικής τεχνολογίας, την καθετοποίηση της παραγωγής όλων των προϊόντων, το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή προφίλ (VEKA, GEALAN & EXALCO) και μηχανισμών (ROTO, G-U), συνθέτουμε ένα άριστο τελικό προϊόν συνοδευόμενο πάντοτε από δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής και πιστοποίηση CE.)

Χάρη στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας, θα βρείτε τα προϊόντα μας στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας καθώς και στα περισσότερα νησιά μας. Μέσω των αξιόπιστων συνεργατών μας καλύπτουμε γρήγορα και άμεσα τις ανάγκες σας σ’ ολόκληρη τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας παρουσιάζει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα με αποστολές των προϊόντων μας στις χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Τα κουφώματα μας χαρακτηρίζονται από τη μέγιστη ανθεκτικότητα και την υψηλή τους αισθητική. Οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν στο χώρο και αντέχουν στο χρόνο γιατί συνδυάζουν αρμονικά ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια, ηχομόνωση, οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Κατασκευάζουμε: πόρτες, παράθυρα, ρολά, σήτες, γκαραζόπορτες, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, πόρτες αλουμινίου και υλοποιούμε τις επιθυμίες σας για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή.

Υψηλή Ποιότητα

Ασφάλεια & Προστασία

Οικονομία

Υψηλή Σχεδίαση

Scroll to Top