Greek Bulgarian English French German Russian Spanish
 • Home
 • Εταιρικό

Εταιρικό Προφίλ

Για πάνω από μία δεκαετία πρωταγωνιστούμε στις κατασκευές συνθετικών κουφωμάτων και ρολών από PVC, προσφέροντας σας προϊόντα ποιότητας, μέγιστης ανθεκτικότητας και υψηλής αισθητικής. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από UPVC (μη πλαστικοποιημένο πολυβινυλοχλωρίδιο) της γερμανικής εταιρία VEKA, της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής προφίλ στον κόσμο, η οποία παράγει αποκλειστικά προφίλ κουφωμάτων της υψηλότερης βαθμίδας ποιότητας, κατηγορίας Α΄, κατά το DIN EN 12608. Με τις εξαιρετικές ιδιότητες των υλικών και το εγγυημένο πάχος εξωτερικών τοιχωμάτων 3,0mm (ανοχή 0,2mm) τα συστήματα προφίλ VEKA, επιτρέπουν την κατασκευή παραθύρων και πορτών με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, τα οποία λειτουργούν αξιόπιστα για πολλές δεκαετίες. Τα προφίλ Β΄ κατηγορίας έχουν μικρότερο πάχος τοιχώματος και για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται κατά 14% λιγότερο υλικό. Αυτός ο όγκος που λείπει, οδηγεί σε σαφείς μετρήσιμες διαφορές στις δοκιμές καταπόνησης. Τα προφίλ Α΄ κατηγορίας είναι η ιδανική βάση για ποιοτικά κουφώματα καθώς είναι πιο στιβαρά και η αντοχή συγκόλλησης των γωνιών τους μεγαλύτερη. Εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, προσφέρουν υψηλές τιμές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ παραμένουν πλήρως λειτουργικά μετά από πολλά έτη χρήσης. Για αυτό και εμείς ως κατασκευαστές, κατασκευάζουμε πόρτες και παράθυρα από τα προφίλ Α΄κατηγορίας της VEKA, για να κάνουμε τη διαφορά στην ποιότητα!

Τα σύγχρονα κουφώματα μας που βασίζονται στα προφίλ SOFTLINE 70AD & 82MD, βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση οποιουδήποτε κτηρίου, ενώ παράλληλα προσφέρουν απόλυτη άνεση. Το βάθος εγκατάστασης 70 ή 82 χιλιοστών, η πολυθαλαμική θερμομόνωση και η προηγμένη σφράγιση μειώνουν σε απόλυτο βαθμό την επίδραση του εξωτερικού περιβάλλοντος εντός των κτιρίων. Συνδυάζουν άριστες θερμικές ιδιότητες με εξαιρετική αντοχή και ασφάλεια. Οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν στο χώρο και αντέχουν στο χρόνο γιατί προσφέρουν:

Ποιότητα και Αντοχή: Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες κατάλληλα προσαρμοσμένες στις κλιματολογικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, τις υψηλές θερμοκρασίες, τη μεγάλη ακτινοβολία του ήλιου και την αλμύρα των θαλασσών μας. Δεν εισάγουμε έτοιμα προϊόντα, ούτε συναρμολογούμε κομμάτια που άλλοι μελέτησαν και κατασκεύασαν για άλλες καιρικές συνθήκες και για διαφορετικά κλίματα. Τα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από προφίλ Α΄κατηγορίας δεν υφίστανται παραμορφώσεις ακόμη και σε συνθήκες ισχυρής καταπόνησης. Για μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα, οι μηχανισμοί βιδώνονται σε περισσότερα τοιχώματα.

Ασφάλεια: Τα προφίλ VEKA SOFTLINE 70 & 82ND που χρησιμοποιούμε, είναι ενισχυμένα από γαλβανισμένο ατσάλι εσωτερικά για υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα, και σε συνδυασμό με τους αντιδιαρρηκτικούς μηχανισμούς περιστροφής και ανάκλησης με πολλαπλά άγκιστρα που ασφαλίζουν περιμετρικά και τα πρόσθετα σημεία κλειδώματος, παρεμποδίζουν στο μέγιστο την παραβίαση του χώρου σας.

Ηχομόνωση: Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την ενόχληση που σας προκαλεί η ηχορύπανση. Τα πέντε και επτά θαλάμων προφίλ που χρησιμοποιούμε σε φύλλο και κάσα, συνδυασμένα με ειδικούς ηχομονωτικούς διπλούς ή και τριπλούς υαλοπίνακες σας εγγυώνται απόλυτη προστασία από τους εξωτερικούς θορύβους. Σε σύγκριση με τα κουφώματα από προφίλ Β΄κατηγορίας επιτρέπουν τη διέλευση ήχων έως και 4Db λιγότερο.

Οικονομία και Προστασία του Περιβάλλοντος: Οι πόρτες και τα παράθυρα από προφίλ κατηγορίας Α΄ επιτυγχάνουν ιδανικά αποτελέσματα θερμομόνωσης. Χάρη στην υψηλή στιβαρότητα τους υποστηρίζουν αποτελεσματικά ακόμη και τριπλούς υαλοπίνακες μεγάλου βάρους. και προσφέρουν επιπλέον καλύτερες συνθήκες άνεσης με ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στην εσωτερική ατμόσφαιρα. Η θερμικά βελτιωμένη γεωμετρία του προφίλ, το καθιστά αποτελεσματικό θερμικό φράγμα, μειώνοντας τις εκπομπές CO2.

Λειτουργικότητα: Μπορούμε να περηφανευόμαστε πως δώσαμε στα κουφώματα μας κάτι παραπάνω από ένα απλό ανοιγοκλείσιμο. Με μια κίνηση της χειρολαβής, ένα παράθυρο ή μία μπαλκονόπορτα ανακλίνεται σαν φεγγίτης, εξασφαλίζοντας συνεχή αερισμό του χώρου, ενώ παράλληλα διαθέτει σύστημα αποστράγγισης για τα νερά που πέφτουν στο κούφωμα.

Αισθητική: Οι πόρτες και τα παράθυρα μας διατίθενται σε 50 χρωματισμούς εκ των οποίων οι 18 είναι σε τέλεια απομίμηση ξύλου προσφέροντας στους αρχιτέκτονες όλες τις δυνατότητες που ονειρεύονται. Παρέχουμε δυνατότητα διαφορετικών χρωματισμών εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ ειδικευόμαστε σε δύσκολες και πολύ απαιτητικές κατασκευές. Η εκπληκτική ακαμψία και θερμική μόνωση του συστήματος, το καθιστούν την τέλεια επιλογή τόσο για μοντέρνα όσο και για κλασσικά σχέδια.

ΣτοιχείαΥΔΡΑΜΑ Α.Ε.Επικοινωνίας
  • Υποκατάστημα στη Γερμανία

   Το 2013 μετά από απαίτηση νέων συνεργατών μας ανοίγει υποκατάστημα στη Γερμανία, για την προώθηση των προϊόντων μας στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

   Follow us

  • Διεύθυνση

   ΒΙ.ΠΕ. Δράμας
   τ.κ. 66100, Δράμα

   Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τηλ. 25210 81000 & 81203
   Fax. 25210 81423
   E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.